Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громадська активність - один із засобів боротьби з корупцією

опубліковано 10 жовтня 2013 о 12:02

Міністерство доходів і зборів України продовжує боротися за чистоту своїх рядів. Протягом 2013 року співробітники відділу внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у м. Севастополі провели більше 460 профілактичних антикорупційних заходів - лекцій і виступів у колективах, робочих зустрічей і бесід. За результатами службових розслідувань і перевірок до 24 співробітників застосовані заходи дисциплінарного впливу. 

Як відзначив начальник відділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у м. Севастополі Олексій Ігнатенков: «Профілактика та боротьба з корупцією - одне із пріоритетних завдань у діяльності Міністерства доходів і зборів України й, відповідно, її відомств у регіонах. Важливим завданням у нашій роботі є переконання платників у тому, що цивільна активність - це ефективні засоби співробітництва та подолання різних проблем, які виникають у процесі виконання податкових зобов'язань перед державою». 

Всі громадяни та суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності, що мають факти щодо посадових осіб податкових або митних підрозділів, які зловживають своїм службовим становищем або навмисне створюють перешкоди діяльності, можуть подати скаргу на дії посадових осіб, подзвонивши на телефон сервісу «Пульс» Міністерства доходів і зборів України – (044) 284-00-07. Кожне звернення на сервіс «Пульс» буде оперативно та об'єктивно перевірено, проблемні питання в наданні публічних послуг будуть вирішені.

 

   Інформаційно-комунікаційний відділ   ГУ Міндоходів у м. Севастополі