Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Скажемо «ні» корупції

опубліковано 08 серпня 2013 о 12:43


У боротьбі з корупцією та хабарництвом громадянам зобов'язані допомагати міліція, органи СБУ, прокуратура. А якщо, наприклад, хабар вимагають співробітники правоохоронних органів, то необхідно звертатися до внутрішніх служб цих відомств (відділи внутрішньої безпеки). Є такий відділ і в Головному управлінні Міндоходів у м. Севастополі. У співробітників відділу налагоджені робочі контакти з аналогічними підрозділами силових структур міста. Як показує практика, подібна взаємодія ефективно впливає на виявлення та припинення фактів корупційних дій.        

  З початку року відділом внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у м. Севастополі  було проведено більш 20 перевірок і службових розслідувань. За їхніми результатами 21 співробітник притягнутий до дисциплінарної відповідальності. За 7 місяців співробітники відділу провели 335 профілактичних заходів у підрозділах Міндоходів міста.   

Як відзначив начальник ГУ Міндоходів у м. Севастополі Юрій Карпов: «Наша робота повинна бути прозорою, зрозумілою суспільству, доступною. З метою усунення корупційних ризиків, за рахунок переходу з фіскальної служби до сервісної,  ми поступово зменшуємо безпосередні контакти представників відомства із платниками податків».    

ГУ Міндоходів у м. Севастополі не перестає боротися  за чистоту своїх рядів. У  цей час функціонує сервіс «Пульс» Міністерства доходів і зборів України (044) 284-00-07, що приймає заяви й скарги в сфері адміністрування податків та здійснення митного контролю, а також місцевий «телефон довіри» 55-40-00, за яким громадяни можуть повідомити про факти щодо зловживань і порушень чинного законодавства з боку співробітників даного відомства. 

 

Інформаційно-комунікаційний відділ

ГУ Міндоходів у м. Севастополі