Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Боротьба з корупцією - пріоритетне завдання

опубліковано 10 липня 2013 о 14:34

           Відділом внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у м. Севастополі проводяться заходи, спрямовані на профілактику та попередження правопорушень, пов'язаних з корупцією. За півроку співробітники відділу провели понад 280 профілактичних заходів в підрозділах Міндоходів міста. При виявленні фактів корупції, негайно вживаються заходи адміністративного або кримінального покарання. З початку року до 14 працівникам застосовані заходи дисциплінарного впливу.

            У відділ внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у м. Севастополі.

 надійшов сигнал, що якийсь громадянин, який видає себе за одного з керівників органів Міндоходів міста вимагає у бізнесмена 5 тисяч гривень. На місце події для затримання підозрюваної особи виїхала група швидкого реагування чергової частини оперативного управління відомства. Однак шахраєві, відчувши небезпеку, вдалося втекти до приїзду оперативників.
             Цього року подібні факти шахрайства були також відзначені в АР Крим, Вінницькій, Донецькій, Закарпатській, Кіровоградській, Луганській, Харківській, Хмельницькій і Сумській областях. По всій видимості  шахрайством  займається  гастролер-шахрай, що кочує по регіонах у пошуках легких грошей.

             Як повідомив начальник відділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у м. Севастополі Олексій Ігнатенко: «Дії шахрая є не тільки злочинними, але й провокаційними, спрямованими на дискредитацію співробітників нашого міністерства. Звертаюся до представників бізнесу. У разі вчинення відносно вас подібних шахрайських дій, прошу негайно повідомити у відділ внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у м. Севастополі за телефонами (0692) 55-41-00 або 55-40-00 для оперативного реагування».

                                                          
                    Інформаційно-комунікаційний відділ ГУ Міндоходів у м. Севастополі