Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Міндоходів бореться за чистоту своїх рядів

опубліковано 18 червня 2013 о 16:23

           Боротьба з корупцією залишається актуальної як для нашого регіону, так і для держави в цілому. Ефективними засобами в боротьбі із проявами корупції є профілактична робота. Головне управління Міндоходів у м. Севастополі не перестає боротися за чистоту своїх рядів. Як і раніше функціонує пряма телефонна лінія «Пульс міністерства». Зателефонувавши (044) 284-00-07, громадяни, назвавши своє повне ім'я, адресу та телефон для зворотного зв'язку можуть повідомити про протиправні дії працівників Міндоходів Севастополя. Після відповідної перевірки, заявники обов'язково одержать повідомлення про вжиті заходи.

           Відділом внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у м. Севастополі регулярно проводяться заходи, спрямовані на профілактику та попередження правопорушень, пов'язаних з корупцією. За п'ять місяців нинішнього року співробітники  відділу провели більше 230 профілактичних заходів - лекцій, бесід  і виступів у підрозділах Міндоходів міста. Разом з тим, при виявленні фактів корупції, оперативно приймаються міри адміністративного або карного покарання. З початку року до 6 працівників застосовані заходи дисциплінарного впливу. 

        Як повідомив начальник відділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у м. Севастополі Олексій Ігнатенков: «Нами активізована робота із запобігання корупційних правопорушень. Систематично проводиться моніторинг з попередженням про персональну відповідальність, включаючи звільнення від займаних посад за допущення корупційних дій».   

                                                          

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у м. Севастополі