Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Принцип нетерпимості до корупції

опубліковано 06 грудня 2013 о 12:00

Боротьба з корупцією має велике суспільне значення та у сьогоденні є одним з найважливіших завдань держави. На цьому під час чергового виступу перед трудовим колективом акцентував увагу начальник відділу внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у м. Севастополі Олексій Ігнатенков.

«Принцип нетерпимості до корупційних проявів повинен бути у кожному з нас.  Разом та на всіх рівнях влади. Тільки так можна значно скоротити, а потім викоренити це негативне явище. Як і раніше функціонує телефон «гарячої лінії» «Пульс» Міністерства доходів і зборів України (044) 284-00-07. Громадяни можуть направити свої скарги на дії посадових осіб по вказаному номеру», - підкреслив Олексій Ігнатенков. 

Про те, як ведеться профілактична робота з корупцією у Головному управлінні Міндоходів міста та районних податкових інспекціях говорять статистичні дані. Протягом поточного  року співробітники відділу внутрішньої безпеки провели більше 570 профілактичних антикорупційних заходів. За наслідками службових перевірок та  розслідувань 39 працівників Міндоходів Севастополя притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Перевірено 100 кандидатів при прийомі на роботу в органи Міндоходів, 4-м  з них відмовлено у призначенні на посаду.

 

   Інформаційно-комунікаційний відділ   ГУ Міндоходів у м. Севастополі