Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Боротьбу з економічною злочинністю під контроль громадськості

опубліковано 22 жовтня 2013 о 11:16




Разом із прокуратурою та міліцією на зустрічі був присутній заступник начальника Севастопольської митниці Міндоходів - начальник управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Армен Айрапетян. 

У своєму виступі він озвучив завдання та функції Севастопольської митниці Міндоходів з питань боротьбі з економічною злочинністю в рамках сучасних реалій, підвів підсумки роботи із запобігання порушень митних правил, а також розповів про шляхи співробітництва з міською організацією роботодавців. 

«У цей час податкова та митна служби - це єдине відомство, з єдиними цілями, завданнями та єдиної на всіх відповідальністю, що покликано  сприяти веденню бізнесу. На окремий же ступінь досягнення мети та успішної еволюції економічних відносин ми ставимо налагодження плідного діалогу та ефективного співробітництва із громадськими організаціями», - підкреслив Армен Айрапетян.

 Голова Севастопольської міської організації роботодавців В'ячеслав Горбатов відзначив, що ціль цієї зустрічі - не розкидання гасел, а діюче співробітництво, з вагомими та очевидними результатами.

Міністерство доходів і зборів України робить цілеспрямовані та системні кроки назустріч бізнесу. Стан економіки прямо залежить від ефективної взаємодії бізнесу з митницею та податкової - ключовими структурами, що впливають на бізнес-клімат.