Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У січні надійшло 5 запитів на інформацію

опубліковано 08 лютого 2014 о 12:22

З метою забезпечення прозорості та відкритості діяльності Головного Управління Міндоходів у м.Севастополі,  реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами відповідно до Закону України „Про доступ до публічної інформації” (далі – Закон) до ГУ Міндоходів у м. Севастополі станом на 01.02.2014 рік надійшло поштою 5 запитів на інформацію, всі запити від громадян.

Відповіді на всі запити надано своєчасно, у терміни, встановлені ст. 20 Закону України „Про доступ до публічної інформації”. Факти несвоєчасного надання відповідей відсутні.

Випадки оскарження дій або бездіяльності посадових осіб органів ДПС щодо опрацювання запитів на отримання публічної інформації станом на 01.02.2014 в севастопольському регіоні відсутні.

 

ГУ Міндоходів у м. Севастополі нагадує, що для одержання публічної інформації запитувачі можуть звернутися до податкових органів м. Севастополя із запитом, який можна подати в усній, письмовій або інший на вибір запитувача спосіб (поштою, факсом, по телефону або електронною поштою). Форма запиту затверджена Наказом Міністерства доходів і зборів України від 14 листопада 2013 року № 681, однак письмовий запит можна подати у довільній формі.

Всі запити повинні містити обов'язкові реквізити:

1) ім'я (найменування) запитувача, поштова адреса або адреса електронної пошти, а також номер засобу зв'язку, якщо такий є;

2) загальний опис інформації або вид, назва, реквізити або зміст документа, щодо якого зроблений запит, якщо запитувачу це відомо;

3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

Відповідь на запити на інформацію повинна бути надана в строк не більше п'яти робочих днів від дня одержання запиту.