Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Міндоходів Севастополя: боротьба з службовими правопорушеннями продовжується

опубліковано 20 лютого 2014 о 09:48

Головне управління Міндоходів у м. Севастополі продовжує боротися з службовими правопорушеннями в рядах свого відомства. Протягом січня 2014 року співробітники відділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у м. Севастополі провели вже 40 профілактичних антикорупційних заходів – лекцій і виступів в колективах, робочих зустрічей з співробітниками правоохоронних органів. За наслідками службових розслідувань та перевірок до 3 працівників застосовані заходи дисциплінарного впливу.

«Минулий рік наше міністерство присвятило профілактиці корупції, розробило чітку антикорупційну стратегію, залучило інноваційні методи виявлення та розслідування правопорушень. Проте, корупція ще залишається одним з найбільш актуальних проблемних питань. Значить, наша боротьба з нею повинна бути ще жорсткішою», - відзначив начальник відділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у м. Севастополі Олексій Ігнатенков.

Нагадуємо, що як і раніше, функціонує телефон сервісу «Пульс» Міністерства доходів і зборів України – (044) 284-00-07. Кожне звернення на сервіс «Пульс» буде оперативно та об'єктивно перевірене.  

 

   Інформаційно-комунікаційний відділ

                                                                                                ГУ Міндоходів у м. Севастополі