Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Севастопольці сплатили до бюджету більше 1,7 мільярдів гривень

опубліковано 02 січня 2013 о 16:43

Рекордну суму податків і зборів в 2012 році сплатили севастопольці до бюджету.   Платники податків нашого міста перерахували до бюджетів всіх рівнів 1 мільярд 731 мільйонів гривень. Ця сума перевищила торішні надходження на 313 мільйонів. У процентному відношенні надходження збільшилися більш ніж на 22%. 

            До державного бюджету поступило більше 700 мільйонів, що  практично на 91 мільйон вище за торішні показники. Завдання Міністерства фінансів виконане на 100,3% 

До місцевого бюджету мобілізовано практично 1,03 мільярда, що на 27%  вище, ніж  минулого року.  Завдання  фінансових органів місцевих та  районних адміністрацій забезпечене на 108%.

Як відзначив  керівник податкового відомства Юрій Карпов: «Минулий рік, з погляду наповнення бюджету, особливо місцевого, був достатньо напруженим.  Але,  нам вдалося не тільки виконати прогнозні показники, та  забезпечити 222 мільйони додаткових надходжень».

Орієнтування податкового відомства на  забезпечення максимального комфорту із застосуванням новітніх технологій, безумовно, позитивно вплинули  на рівень сплати податків до бюджету. У Севастополі відкриті сервісні центри, видаються безкоштовні ключі для  подачі звітності в електронному вигляді, словом робиться  все  для того, щоб кожен платник податків міг виконати свої податкові зобов'язання  з  максимальною зручністю та   комфортом. 

 

  Відділ взаємодії із ЗМІ та  громадськістю ДПС в м. Севастополі