Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Севастополі податкові та митні платежі значно перевищують торішні

опубліковано 02 серпня 2013 о 12:40

Севастопольські платники за 7 місяців поточного року перелічили до бюджетів всіх рівнів 1 мільярд 176 мільйонів гривень. Ця цифра перевищила показники за аналогічний період минулого року практично на 70 млн. грн. 

До державного бюджету надійшло більш 420 мільйонів гривень податків та понад 155 млн. грн. митних платежів. До місцевого бюджету мобілізовано 600 мільйонів податків і зборів, що на 11,5% вище, ніж  торік. Виконання завдання фінансових органів міської адміністрації забезпечене на 102,3%.    

Як відзначив  начальник Головного управління Міндоходів у м. Севастополі Юрій Карпов: «Об'єднання податкового та митного відомств в одне міністерство, а також орієнтування на забезпечення максимального комфорту із застосуванням новітніх технологій, безумовно, позитивно вплинуло на рівень сплати податків до бюджету. У Севастополі відкриті сервісні центри, видаються безкоштовні ключі для  подачі звітності в електронному вигляді, словом робиться  все  для того, щоб кожний платник міг виконати свої зобов'язання  перед бюджетом з  максимальною зручністю та  комфортом».

 

Інформаційно-комунікаційний відділ

ГУ Міндоходів у м. Севастополі