Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Бал Хризантем» для ветеранів податкової служби

опубліковано 31 жовтня 2012 о 17:37

В органах державної податкової служби України засноване нове свято - День ушановування пенсіонерів і ветеранів податкової служби, що буде щорічно проводитися 30 жовтня. Відповідний наказ підписав напередодні свята голова ДПС України Олександр Клименко.

У зв'язку з цим, за ініціативою голови ДПС у м. Севастополі Юрія Карпова для ветеранів податкової служби міста була організована  автобусна екскурсія до “Нікітського ботанічного саду”. Символічно, що поїздка ветеранів збіглася зі святкуванням 200-річчя від дня заснування “Нікітського ботанічного саду”. Члени севастопольської «Асоціації ветеранів державної податкової служби України» відвідали традиційну виставку «Бал Хризантем». Ветерани змогли насолодитися красою більш 100 сортів квітучих хризантем. Побували на виставці троянд і новій експозиції «Райський сад», де помилуватися розмаїтістю клематисів і інших рідких рослин. А в кактусовій оранжереї їм пощастило побачити унікальне явище - цвітіння гігантської фуркреи.

Безумовно, що поїздка не залишила байдужими нікого з ветеранів. Колишні керівники органів податкової служби міста, а нині пенсіонери Тетяна Карпова, Світлана Лобас та голова організації ветеранів Борис Яковлев від імені всіх учасників екскурсії гаряче подякували главу податкового відомства Севастополя за увагу та турботу.  

Юрій Карпов, у свою чергу відзначив: «Досягнення органів державної податкової служби в нашому місті - це, насамперед, заслуга ветеранів, тих людей, які стояли у джерел створення відомства». Він також підкреслив, що для людей, які не один рік життя віддали податковій службі, завжди відкриті двері відомства і нинішнє керівництво зі своєї сторони буде робити все можливе для підтримки та допомоги ветеранської організації.

 

          Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у м. Севастополі