Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аналіз звернень громадян та запитів на публічну інформацію в ДПІ Балаклавського району за січень-березень 2013р.

опубліковано 17 квітня 2013 о 16:47

В державній податковій інспекції Балаклавського району м. Севастополя ДПС проведено аналіз питань, з якими зверталися громадяни за період з січня по березень 2013р.

За вказаний період до інспекції надійшло 8 звернень, що на 3 звернення більше, ніж в аналогічному період 2012 р. Збільшення звернень пов'язано з надійшли заявами від віруючих громадян з питань відмови від реєстраційного номера облікової картки платника податків, а також від колишніх співробітників державної податкової служби за питання отримання довідок про доходи.

Крім того, до інспекції зверталися громадяни з питань проведення перевірок суб'єктів господарської діяльності та сплати податку за земельні ділянки.

З метою подальшого зменшення звернень громадян до податкової служби з питань, пов'язаних з відмовою від реєстраційного номера облікової картки платника податків проведена роз'яснювальна робота.

Усі звернення направлялися поштою, або через канцелярію. Особистих прийомів громадян посадовими особами державної податкової інспекції в 1 кварталі 2013 р. не проводилося.

Звернення, що надійшли від громадян, у вказаному періоді розглядалися об'єктивно та з дотриманням термінів.

Запити на надання публічної інформації за період з січня по березень 2013г. до державної податкової інспекції Балаклавського району не надходили.


ДПІ у Балаклавському районі м. Севастополя