Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання публічної інформації у м. севастополі за січень-лютий 2013 року

опубліковано 12 березня 2013 о 16:00

У січні – лютому  2013 року до податкових органів м. Севастополя надійшло 4 запити про надання публічної інформації. Усі запити надійшли до районних податкових інспекцій від мешканців м. Севастополя.

Запити надходили поштою.

Інформацію запитували громадяни (3 запита) та підприємство.

У 3 запитах запитувачі зверталися із проханням надати інформацію про доходи фізичних осіб та в 1 – надати інформацію щодо реєстрації РРО.

Відповіді на всі запити, що надійшли, надані вчасно, у строки, установлені ст.20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

ДПС у м. Севастополі нагадує, що для одержання публічної інформації запитувачі можуть звернутися до податкових органів м. Севастополя із запитом, який можна подати в усній, письмовій або інший на вибір запитувача спосіб (поштою, факсом, по телефону або електронною поштою). Форма запиту затверджена Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 2011, однак письмовий запит можна подати у довільній формі.

Всі запити повинні містити обов'язкові реквізити:

1) ім'я (найменування) запитувача, поштова адреса або адреса електронної пошти, а також номер засобу зв'язку, якщо такий є;

2) загальний опис інформації або вид, назва, реквізити або зміст документа, щодо якого зроблений запит, якщо запитувачу це відомо;

3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

Відповідь на запити на інформацію повинна бути надана в строк не більше п'яти робочих днів від дня одержання запиту.