Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 2 місяца 2014 року надійшло 7 запитів на інформацію

опубліковано 06 березня 2014 о 17:25

Станом на 01.02.2014 до Головного Управління Міндоходів у  м. Севастополі надійшло 7 запитів на інформацію, у тому числі: 6 запитів – від громадян, 1 – від юридичної особи.

            Відповіді на всі запити надано своєчасно, у терміни, встановлені ст. 20 Закону України „Про доступ до публічної інформації”. Факти несвоєчасного надання відповідей відсутні.

            Випадки оскарження дій або бездіяльності посадових осіб органів ДПС щодо опрацювання запитів на отримання публічної інформації станом на 01.03.2014 у севастопольському регіоні відсутні.

            ГУ Міндоходів у м. Севастополі нагадує, що для одержання публічної інформації запитувачі можуть звернутися до податкових органів м. Севастополя із запитом, який можна подати в усній, письмовій або інший на вибір запитувача спосіб (поштою, факсом, по телефону або електронною поштою). Форма запиту затверджена Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 2011, однак письмовий запит можна подати у довільній формі.

Всі запити повинні містити обов'язкові реквізити:

1) ім'я (найменування) запитувача, поштова адреса або адреса електронної пошти, а також номер засобу зв'язку, якщо такий є;

2) загальний опис інформації або вид, назва, реквізити або зміст документа, щодо якого зроблений запит, якщо запитувачу це відомо;

3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

Відповідь на запити на інформацію повинна бути надана в строк не більше п'яти робочих днів від дня одержання запиту.